Tuesday, December 14, 2010

Kisah bapak yang pandai 18 sxxx

Tersebut la al-kisah pak daud dengan si daund nii..hehehe..hope enjoy k..
 mEnaRikkkKK>>>>>>

Pada suatu hari Daud bertanya kepada bapanya...

Daud : "Pak betul ke 'make love' itu best"
Bapak : "Haah,samalah best macam kamu korek hidung kamu!"

Daud : "Tapi betul keorang pompuan rasa lagi best?"

Bapak :"Kalau kamu korek hidung,hidung kamu ke jari kamu yang rasa best?"

Daud : "Tapi kenapa orang pompuan tak suka diperkosa?"

Bapak : "Kalau kamu jalan-jalan ada orang nak korek hidung kamu..kamu suka tak?"

Daud :"Betul ke tak boleh buat tu masa datang bulan?"

Bapak :"Kalau hidung kamu bedarahkamu nak korek jugak ke?"

Daud :"Kenapa orang lelaki tak suka buat tu pakai kondom?"

Bapak :"Kamu suka ke korek hidung pakai sarung tangan?"

Daud :"Waaaaah ..bapak ni pandailah!"

Bapak : "Biasalah nak bapak dah lama korek hidung..."
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...