Monday, December 27, 2010

CARA-CARA UNIK MENGIKAT TALI KASUT...msti tengOKK...

HMMM....kali nixtau nk post apa benda,sebenarnya post ni dah lama d buat tp xsempat nk post,banyak ag y blum sempat d post...jdi kali i post kan cara2 mengikat tali kasut yang unik k..bagi korang yang dah bosan asyik ikat tali kasut dengan stail yang sama jee..tanpa segan2 leh laa try  tiru cara ikatan nii k.....hope enjoyy...jangan lupa komen yaa...

CRISS-CROSS LACING

OVER UNDER LACING

STRAIGHT (EUROPEAN) LACING

STARIGHT (BAR) LACING

STARIGHT (EASY) LACING

yang ni nampak simple je kan...

HIKING LACING / BIKING LACING

SAWTOOTH LACING

SHOE SHOP LACING

LADDER LACING

ee...cam serabut je tengokk ikatan niiii

SPIDER WEB LACING

yang nii pn sama serabut jeee

DOUBLE BACK LACING

ARMY LACING

TRAIN TRACK LACING

DOUBLE CROSS LACING

HEXAGRAM LACING

Yang ni jangan cuba dibuat yee..israeLL laknatullah niiii

PENTAGRAM LACING

wahhh...kreatiffnya nyaa..bentuk STAR tuuuu

FOOTBAG LACING

aii...siap terbukak kat depan tuuuu

CHECKERBOARD LACING

yang nii msti banyak guna tali kan kan....tp lawa...

HIDDEN KNOT LACING

ikatan niii sama mcm kat ats ka..tp yang beza nyaa.cara ikatan sbelah dalam tuu..try tengok tul2...

4 comments:

Nur Ezzat said...

ni kelas mengikat tali kasut eh..
boleh ikut untuk ikat tali kasut sekolah nanti.. wahahaha

khairunnisa ♥ said...

thanks ;) selama ni tau satu cara je..

mimiekucayang said...

wahhh...mcm2 cara ade yerk...suka2... ;)

Che Armad said...

style...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...